Mistä sää tuut?

Pitkään olen Pohjois-Suomessa oleskellut: olen syntynyt ja kasvanut Oulussa, josta siirryin opintojen perässä Rovaniemelle Lapin yliopistoon opiskelemaan graafista suunnittelua. Täällä onkin sitten tullut vietettyä jo useampi mahtava vuosi tehden juuri sitä mitä haluaa. Nykyään opiskelen taiteiden maisteriksi ja samalla on tullut tehtyä töitä paino-alalla ja freelancerina. 

Mitä sää teet?

Jos vain muutamaan sanaan pitäisi tiivistää, niin olen graafikko, joka tekee vähän kaikkea. Graafikkona tyylini on puhdaslinjaista ja selkeää, kuitenkin iloisella otteella sekä usein kirkkailla väreillä. Graafisen suunnittelun ja markkinoinnin opintojen ohessa olen päätynyt orientoitumaan vahvasti myös tuotantopuoleen erilaisissa projekteissa ja tapahtumissa. Ehkä matkan varrella on siis tullut opittuakin asia tai pari. Taitoni näkyvät parhaiten kokonaisuuksien suunnittelussa ja hahmottamisessa sekä tarkkuutta vaativissa toteutuksissa.

Mistä sää tykkäät?

Taiteesta ja liikkumisesta. Vapaa-ajalla rakastan maalata, joka toimii hyvänä vastapainona muutoin digitaaliselle työympäristölle. Graafikkona lempiasioitani ovat ehdottomasti brändäys, infografiikka, taittaminen ja digitaalisten alustojen hyödyntäminen suunnittelussa. Työni puolesta kiinnostukseni painettuun mediaan on myös vahvasti läsnä. Pidän siitä, että asiat tapahtuvat kuin on suunniteltu ja siitä, jos voi välttää turhaa stressiä huomioimalla eri suunnitteluvaiheita ennakkoon ja pitämällä tiimin kommunikaation hyvänä. Tykkäänkin usein olla mukana ohjaamassa projekteja, koska tämä on minulle luontevaa toimintaa. Tartun uusiin haasteisiin intohimolla ja välillä perfektionistisellakin tarkkuudella. Olen löytänyt itseni moneen otteeseen viilaamasta sommitteluja millilleen oikein, mutta lopputulos puhuu sitten yleensä puolestaan. Tällä sivulla voit nähdä esimerkkejä vähän kaikenlaisista tekemisistäni.

kuva%252520minusta%252520pienempi_edited
signeerauksia_musta.png